به گزارش قدس خراسان، محمدمهدی یعقوبزاده اظهار کرد: طی روزهای اخیر با افزایش مصرف در استان روزانه ۶۰۰ تن گوشت مرغ مصرف میشود ضمن این که همزمان با تولید و مصرف، برای ایام نوروز و ماه رمضان ذخیره سازی نیز انجام میشود.
مدیر دفتر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم در سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: در آبان ماه روزانه بین ۴۰۰ تا ۴۵۰ تن گوشت مرغ در استان مصرف می شد که مازاد تولید برای زمان مورد نیاز ذخیره سازی شد.
وی افزود: هم اکنون گوشت مرغ در بازار مشهد به قیمت مصوب و حتی کمتر عرضه میشود.
نظر شما